Избран магазин:
Избери друг магазин

Започна изграждането на мащабен HOLIDAY PARK с офис пространство в столицата

 

Новият обект ще разнообрази шопинг изживяването в отлично познатата локация

 

 

На 19 октомври, четвъртък с официална първа копка бе поставено началото на строителството на мащабен ритейл парк HOLIDAY PARK в София с прилежащо модерно офис пространство. Обектът се намира на Околовръстен път, до Ring Mall и IKEA.

 

Новият търговския комплекс HOLIDAY PARK обединява под един покрив търговски и офис площи. На разположение на клиентите ще има и ресторанти, заведения и магазини, както и хипермаркет Технополис. Комплексът ще се простира на 50000 кв. м разгъната площ.

 

Предвидените офис площи ще посрещнат нуждите на разрастващия се екип на Видеолукс Холдинг, собственик на брандовете HOLIDAY PARK, Технополис и Практикер. Новият офис ще бъде изграден съобразно съвременните тенденции за функционалност и дизайн, насочени към стимулиране на креативността и улесняване на работния процес.

 

Локацията на новия HOLIDAY PARK Витоша предлага простор и впечатляващи гледки към планината. Местоположението е удобно за пазаруване и отлично познато на повечето жители и гости на столицата - в търговската зона, в която са IKEA и Ring Mall. Както във всички обекти на HOLIDAY PARK в страната, и тук клиентите ще бъдат улеснени с безплатен паркинг с над 650 паркоместа.

 

След отслужения тържествен водосвет, първата копка бе направена от г-н Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на Видеолукс Холдинг, кметът на район Витоша инж. Теодор Петков и Евгени Борисов, управител на строителна фирма МСК, изпълнител на обекта.

 

Г-н Тодор Белчев отбеляза, че строителството на първия магазин Технополис Младост, който се намира на два километра от новостроящия се обект, е направена преди 23 години. А проектът е изпълнен от cъщия пpoeĸтaнт apx. Koнcтaнтин Aнтoнoв и cъщия изпълнитeл MCK - Kaзичeнe. Г-н Белчев допълни: „Амбициозният план за новото начинание е в рамките на две години да бъде на етап завършена сграда. Това, което правим, е нещо различно за тази част на града. Тук ще има огромен магазин на Технополис. Ще направим голям развлекателен център с гледка към полите на планината Витоша.“

 

От своя страна г-н Евгени Борисов напомни, че до днес строителната компания МСК работи с Видеолукс Холдинг, като по време на това дългогодишно партньорство са построени пет магазина и склад на Технополис.

 


 

За Технополис:

Технополис е българска верига специализирани хипермаркети за техника за дома, офиса и свободното време. Компанията осигурява широк набор от продукти в различни категории, комфортно пазаруване, професионална консултация и разнообразие от услуги, за да отговори на нуждите и да подобри живота на всеки един потребител. С повече от 20 години опит на пазара, Технополис е лидер в търговията с потребителска техника в България. На разположение на клиентите са 34 хипермаркета в 25 града в страната, заедно с онлайн магазина на компанията.